Κατηγορία: ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

Ευχαριστήριο

Με το παρόν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πήγασου Ημαθίας θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά την βιομηχανία υλικών συσκευασίας ΄΄ΣΟΥΛΗΣ ΑΒΕΕ΄΄, που εδρεύει στο 2ο χιλιόμετρο Σκύδρας - Βέροιας, για την ευγενική χορηγία που αφορά στην προμήθεια εξοπλισμού ένδυσης, για το προαγωνιστικό και αγωνιστικό τμήμα του συλλόγου μας.

Κατηγορία: ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ KAI ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

 
 
ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ KAI ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εκπολιτιστικού Αθλητικού Συλλόγου «Πήγασος Ημαθίας», σε εφαρμογή του Νόμου και του άρθρου 7 του καταστατικού του και με απόφαση που έλαβε στην 89η συνεδρίαση της 05 Ιουνίου 2021,
Συγκαλεί
Σε ετήσια απολογιστική και τροποποιητική Γενική Συνέλευση τα μέλη, που θα γίνει την Κυριακή 13 Μαρτίου 2021 και ώρα 20:00 μέσω της εφαρμογής Zoom.
Τα θέματα της Ημερησίας Διάταξης είναι τα παρακάτω:
1. Επικύρωση πρακτικών τελευταίας Γενικής συνέλευσης, που πραγματοποιήθηκε την 07 Μαρ 2020.
2. Ενστάσεις κατά του πίνακα των μελών.
3. Εκλογή προεδρείου Γενικής Συνέλευσης.
4. Παρουσίαση έκθεσης πεπραγμένων 2020.
5. Παρουσίαση οικονομικού απολογισμού και ισολογισμού χρήσης οικονομικού έτους 2020.
6. Ανάγνωση έκθεσης Εξελεγκτικής Επιτροπής για την χρήση οικονομικού έτους 2020.
7. Παρουσίαση προϋπολογισμού για το έτος 2021.
8. Τροποποίηση καταστατικού, για την εναρμόνιση με τις διατάξεις του ν. 4726/2020.
 
Η Γενική Συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία εφόσον παρίστανται το 1/3 πλέον ενός των μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου, σύμφωνα με το καταστατικό.
 

 Ο πρόεδρος του συλλόγου

Αθανάσιος Πασίδης

 Ο γενικός γραμματέας

Πρόδρομος Τριγώνης

Κατηγορία: ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

Τα οφέλη της άσκησης σε ζεστό νερό, 32 βαθμούς κελσίου

  Σημαντική μείωση της πίεσης παρουσιάζουν τα άτομα που κάνουν γυμναστική σε ζεστό νερό, σύμφωνα με μελέτη του Πανεπιστημίου Σάο Πάολο.

Οι Ερευνητές από τη Βραζιλία διαπίστωσαν ότι τα οφέλη της άσκησης, όταν γίνεται μέσα στο νερό, είναι πολύ μεγαλύτερα και μάλιστα τόσο ώστε να μειώνουν την πίεση ακόμη και σε άτομα που δεν παρουσιάζουν βελτίωση με τα φάρμακα.

Κατηγορία: ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

Η ομορφότερη γιορτή του χρόνου για τα παιδιά του Πήγασου!

   Την Κυριακή  22 Δεκεμβρίου 2019, οι μικροί και  μεγάλοι φίλοι του Πήγασου γιόρτασαν τον ερχομό των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, στις εγκαταστάσεις του Πήγασος Aqua Center.

Κατηγορία: ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

Εκλέχθηκε το νέο Δ.Σ. του Πήγασου Ημαθίας

Την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022, πραγματοποιήθηκαν εκλογές  για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Εξελεγκτικής Επιτροπής του συλλόγου «Πήγασος Ημαθίας». Ως δικαστικός εκπρόσωπος στις εκλογές ορίσθηκε ο δικηγόρος κ. Τροχόπουλος Κων/νος.

Κατηγορία: ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

Με κέφι, χορό και διασκέδαση πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Πήγασου

Το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία – για έκτη συνεχή χρονιά - ο ετήσιος χορός των μελών και φίλων του Πήγασου Ημαθίας, στον φιλόξενο χώρο του Ξενοδοχείου ΄΄Λοζίτσι΄΄.

Η βραδιά ξεκίνησε με χαλαρή μουσική, τα ποτήρια γέμισαν με κρασί, τα θαυμάσια εδέσματα σερβιρίστηκαν και το κέφι άρχισε!

Κατηγορία: ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

Ετήσιος Χορός Πήγασου Ημαθίας

  Το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020 στις 19:00 στο ξενοδοχείο «Λοζίτσι» 1,5χλμ Βέροιας-Σελίου θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος χορός του συλλόγου μας.

Κατηγορία: ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

Υποβρύχια επαγγελματική φωτογράφηση για τα μέλη του Πήγασου

Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση "ΠΗΓΑΣΟΣ Κοινσεπ" σε συνεργασία με τον Παναγιώτη Χαλκιά και την Castexpressionphotography, διοργανώνουν για τα μέλη του ΠΗΓΑΣΟΣ Aqua Center, υποβρύχια φωτογράφηση.

Φορέστε το πιο μεγάλο σας χαμόγελό και ελάτε για μια μοναδική εμπειρία.

Πληροφορίες - Κρατήσεις θέσεων: 2331125087.