Κατηγορία: ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

Με κέφι, χορό και διασκέδαση πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Πήγασου

Το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία – για έκτη συνεχή χρονιά - ο ετήσιος χορός των μελών και φίλων του Πήγασου Ημαθίας, στον φιλόξενο χώρο του Ξενοδοχείου ΄΄Λοζίτσι΄΄.

Η βραδιά ξεκίνησε με χαλαρή μουσική, τα ποτήρια γέμισαν με κρασί, τα θαυμάσια εδέσματα σερβιρίστηκαν και το κέφι άρχισε!

Κατηγορία: ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

Ετήσιος Χορός Πήγασου Ημαθίας

  Το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020 στις 19:00 στο ξενοδοχείο «Λοζίτσι» 1,5χλμ Βέροιας-Σελίου θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος χορός του συλλόγου μας.

Κατηγορία: ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

Υποβρύχια επαγγελματική φωτογράφηση για τα μέλη του Πήγασου

Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση "ΠΗΓΑΣΟΣ Κοινσεπ" σε συνεργασία με τον Παναγιώτη Χαλκιά και την Castexpressionphotography, διοργανώνουν για τα μέλη του ΠΗΓΑΣΟΣ Aqua Center, υποβρύχια φωτογράφηση.

Φορέστε το πιο μεγάλο σας χαμόγελό και ελάτε για μια μοναδική εμπειρία.

Πληροφορίες - Κρατήσεις θέσεων: 2331125087.

Κατηγορία: ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

Στον ΠΗΓΑΣΟ το πρώτο δίπλωμα βρεφικής κολύμβησης στην Ελλάδα.

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση και των γραπτών εξετάσεων, η Αναστασία Τρανίδου ( πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια) είναι η πρώτη δασκάλα βρεφικής κολύμβησης στην Ελλάδα που απέκτησε το δίπλωμα «Diploma in Birthlight Baby Swimming Teacher» .

Το δίπλωμα βρεφικής κολύμβησης της Birthlight είναι πλήρης αναγνώριση διδασκαλίας  από τον διεθνή οργανισμό Birthlight τον αυθεντικό πάροχο κατάρτισης της βρεφικής κολύμβησης στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε όλο τον κόσμο.

Είναι πλέον φανερό ότι ο Πήγασος συνεχίζει καθημερινά να βελτιώνεται και τηρεί την δέσμευσή του για ολοκληρωμένες υπηρεσίες εντός και εκτός πισίνας.

   

Οι ιδανικές συνθήκες κολύμβησης και η σωστή εκμάθηση είναι οι βασικές προτεραιότητές! Οι έμπειροι προπονητές, με την υπευθυνότητα και τον επαγγελματισμό που τους διακρίνει, «πλάθουν» τους αυριανούς πρωταγωνιστές.

Μπαίνοντας στην οικογένεια του Πήγασου γονείς και παιδιά, μπορείτε να ακολουθήσετε:

  • Μαθήματα βρεφικής κολύμβησης, ένα απολαυστικό παιχνίδι για παιδιά (6 μηνών έως 3 ετών) και γονείς (Πήγασος Aqua Center - Σταδίου 125 Βέροια).
  • Μαθήματα κολύμβησης σε παιδιά τα οποία μαθαίνουν πως να κολυμπούν με ασφάλεια και συγχρόνως έρχονται σε μια πρώτη επαφή με τα στυλ κολύμβησης (Πήγασος Aqua Center – Σταδίου 125 Βέροια).
  • Προπονήσεις αθλητών που έχουν ενταχθεί στο προαγωνιστικό και αγωνιστικό τμήμα. Εδώ πλέον τα παιδιά προπονούνται εντατικά και λαμβάνουν μέρος σε κολυμβητικές διοργανώσεις, όπου μπορούν να διακριθούν σε πανελλαδικό επίπεδο. Οι προπονήσεις των τμημάτων γίνονται στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας.
  • Προγράμματα AquaFitness για ενήλικες, μία σπουδαία μορφή άσκησης που βοηθά στην τόνωση του μυοσκελετικού συστήματος, βελτιώνει το καρδιαναπνευστικό και βοηθάει στην αντιμετώπιση χρόνιων πόνων. (Πήγασος Aqua Center – Σταδίου 125 Βέροια).
Κατηγορία: ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

Τα οφέλη της άσκησης σε ζεστό νερό, 32 βαθμούς κελσίου

  Σημαντική μείωση της πίεσης παρουσιάζουν τα άτομα που κάνουν γυμναστική σε ζεστό νερό, σύμφωνα με μελέτη του Πανεπιστημίου Σάο Πάολο.

Οι Ερευνητές από τη Βραζιλία διαπίστωσαν ότι τα οφέλη της άσκησης, όταν γίνεται μέσα στο νερό, είναι πολύ μεγαλύτερα και μάλιστα τόσο ώστε να μειώνουν την πίεση ακόμη και σε άτομα που δεν παρουσιάζουν βελτίωση με τα φάρμακα.

Κατηγορία: ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

Η ομορφότερη γιορτή του χρόνου για τα παιδιά του Πήγασου!

   Την Κυριακή  22 Δεκεμβρίου 2019, οι μικροί και  μεγάλοι φίλοι του Πήγασου γιόρτασαν τον ερχομό των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, στις εγκαταστάσεις του Πήγασος Aqua Center.

Κατηγορία: ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

Ο Πήγασος στη «Γιορτή των Νερών» στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Έδεσσας

 Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Έδεσσας ημερίδα ακαδημιών και προαγωνιστικών τμημάτων με την ονομασία «Γιορτή των Νερών».

Ο Πήγασος συμμετείχε με 16 αθλητές των ακαδημιών και του προαγωνιστικού τμήματος. Πρέπει να τονισθεί ότι οι μικροί αθλητές ακαδημιών έλαβαν για πρώτη φορά μέρος σε αγωνίσματα σε 25άρα πισίνα.

Κατηγορία: ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

Κοπή πίτας για τα τμήματα κολύμβησης του Πήγασου Ημαθίας.

  Την Κυριακή  3 Μαρτίου 2019 στις εγκαταστάσεις του Πήγασος Aqua Center κόπηκε η πίτα για τη νέα χρονιά για τα τμήματα κολύμβησης του Πήγασου Ημαθίας (ακαδημίες, προαγωνιστική και αγωνιστική ομάδα).

Την θερμή εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι γονείς, τα παιδιά των τμημάτων καθώς και μέλη του συλλόγου.