3ος Πολυνίκης σύλλογος ο Πήγασος Ημαθίας, στους Πτολεμαϊκούς Αγώνες κολύμβησης

3η Θέση στη γενική κατάταξη   Πραγματοποιήθηκαν στις 20 και 21 Δεκεμβρίου 2014, στο δημοτικό κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας οι 6οι ομώνυμοι αγώνες, που έχουν καταφέρει να γίνουν θεσμός ως τελευταίο δείγμα της ποιότητας και της προόδου των αθλητών κολύμβησης της Βορείου και Κεντρικής Ελλάδος. Στους συγκεκριμένους αγώνες συμμετείχαν 36 σύλλογοι με 850 αθλητές.

    Ο Πήγασος Ημαθίας συμμετείχε με 23 αθλητές στην προαγωνιστική και 8 αθλητές στην αγωνιστική και κατάφερε να κατακτήσει την θέση του 3ου Πολυνίκη συλλόγου της διοργάνωσης. Πολύ μπροστά από ιστορικούς συλλόγους της χώρας. Αν και η συγκεκριμένη διάκριση δεν αποτελούσε στόχο της ομάδας, γιορτάστηκε ιδιαίτερα από τους μικρούς αθλητές της προαγωνιστικής. Μιας και ο σύλλογος μετρούσε μόνο 100 μέρες ύπαρξης και η διάκριση αυτή λειτούργησε ως μια πρώτη διαβεβαίωση, πως η δουλειά που γίνεται από τους προπονητές Στέλιο Αμπατζίδη και Θανάση Φιλιμέγκα, σε συνεργασία με την διοίκηση του συλλόγου και τους γονείς των αθλητών, φέρνει ουσιαστικά αποτελέσματα.

   Συγκεκριμένα, οι αθλητές του Πήγασου Ημαθίας κατάφεραν να κατακτήσουν 11 χρυσά, 8 ασημένια και 6 χάλκινα μετάλλια, καθώς και να πλασαριστούν σε 58 οκτάδες!!!

   Στους αγώνες συμμετείχαν οι αθλητές και οι αθλήτριες:

Αντωνιάδου Φανή-Στυλιανή, Παπαδοπούλου Ζαχαρένια, Αποστολίδης Κωνσταντίνος, Λαζαρίδης Νικόλαος, Χατζησάββας Βασίλης, Ιντζεβίδου Ελένη, Τριγώνη Δέσποινα, Μπόγκοτς Χρήστος, Ίτσκου Ελένη, Μπρούσα Βιβιάννα, Τσανακτσίδου Βασιλική, Αντωνιάδης Θεόδωρος, Πασίδης Απόστολος, Πράγιας Αναστάσιος-Θεόδωρος, Τριγώνη Χριστίνα, Αντωνιάδης Βασίλης, Αποστολίδης Γιώργος, Ζέζιος Γιώργος, Τσανακτσίδης Άγγελος, Παπαδοπούλου Σταυρούλα-Μαρία, Δοβλέτογλου Γεώργιος-Ιωάννης, Θυμιόπουλος Κωνσταντίνος, Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος, Λαζαρίδης Φίλιππος-Τηλέμαχος, Μπρούσας Αλέξανδρος, Πασίδης Χαράλαμπος, Τσεναλίδης Γιώργος, Αντωνιάδου Ελένη, Μπαϊρακτάρη Στέλλα, Οικονομίδης Γιώργος και Παναγιωτίδης Γιώργος.