Σημαντικές διακρίσεις για την προαγωνιστική ομάδα του Πήγασου

    Με την ευκαιρία της διεξαγωγής της ημερίδας προαγωνιστικών κατηγοριών κολύμβησης στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης, 9 αθλητές και αθλήτριες συμμετείχαν την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου σε 12 αγωνίσματα και κατάφεραν να κατακτήσουν 3 πρώτες, 2 τρίτες και 1 έκτη θέση.

Με 3 κύπελλα και 6 χρυσά ο Πήγασος στους διεθνείς αγώνες κολύμβησης ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ

  Κάθε χρόνο η διοργάνωση κολυμβητικών αγώνων προαγωνιστικών «ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ συγκεντρώνει το ενδιαφέρον της κολυμβητικής οικογένειας, γιατί καταφέρνει να σημειώσει το υψηλότερο επίπεδο συναγωνισμού από κάθε άλλη διοργάνωση στην Ελλάδα.

Σε μεγάλη ετοιμότητα τα προαγωνιστικά δελφίνια του Πήγασου στους Χειμερινούς Αγώνες κολύμβησης

Το Σαββατοκύριακο 11-12 Μαρτίου 2017, πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό κολυμβητήριο Νάουσας, η σημαντικότερη διοργάνωση του χειμώνα για την Κεντρική και Δυτική Μακεδονία. Σε αυτήν έλαβαν μέρος 500 αθλητές και αθλήτριες 11 και 12 ετών από όλους τους συλλόγους της Θεσσαλονίκη και της ευρύτερης περιφέρειας από τα Γρεβενά ως τις Σέρρες.

Θερινοί Αγώνες κολύμβησης. Μεγάλος νικητής: Το άθλημα

  Το τριήμερο 3-5 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης οι Θερινοί αγώνες κολύμβησης προαγωνιστικών κατηγοριών, με τους οποίους ολοκληρώθηκε η φετινή σεζόν.

ΠΗΓΑΣΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ: «Μια εικόνα χίλιες λέξεις.»

    Το τριήμερο 9-11 Ιουνίου 2017, με την συμμετοχή στους θερινούς αγώνες κολύμβησης των προαγωνιστικών κατηγοριών, ολοκληρώθηκε η φετινή αγωνιστική δραστηριότητα για την προαγωνιστική ομάδα του Πήγασου Ημαθίας.

Ένα καταπληκτικό διήμερο στα Γιάννενα για τον Πήγασο

Τα 8α Ποσειδώνια πραγματοποιήθηκαν στις 8-9 Απριλίου 2017 στο Εθνικό κολυμβητήριο Ιωαννίνων, με την συμμετοχή πολλών αθλητών και αθλητριών από όλη την Ελλάδα.

Διπλή γιορτή για τον Πήγασο, οι 8οι Πτολεμαϊκοί Αγώνες κολύμβησης

 Σαββατοκύριακο 10 - 11 Δεκεμβρίου 2016. Δημοτικό κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας. 16 κολυμβητές και κολυμβήτριες του Πήγασου, πιστοί στο ετήσιο ραντεβού τους στους 8ους Πτολεμαϊκούς αγώνες, που έχουν γίνει πλέον θεσμός. Το κλίμα γιορτινό, με 385 κολυμβητές από όλη την Βόρεια και την Κεντρική Ελλάδα.

Με 6 χρυσά και συνολικά 13 μετάλλια επέστρεψε ο ΠΗΓΑΣΟΣ από τους διεθνείς αγώνες «ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ»

   Για ακόμη μια χρονιά η σημαντικότερη διοργάνωση στα Βαλκάνια, σε αγώνες κολύμβησης προαγωνιστικικών κατηγοριών, συγκέντρωσε το ενδιαφέρον και χάρισε πολύ σημαντικές επιδόσεις. Η διοργάνωση «ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ» γίνεται κάθε χρόνο τον Μάιο στην ανοιχτή πισίνα του Εθνικού κολυμβητηρίου Θεσσαλονίκης.