Σε φιλική ημερίδα ακαδημιών τα «δελφινάκια» του Πήγασου

Την Κυριακή 19 Ιουνίου 2022 οι μικροί κολυμβητές της ακαδημίας του Πήγασου Ημαθίας συμμετείχαν σε φιλική ημερίδα που έγινε στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού κολυμβητηρίου Έδεσσας με τη συμμετοχή 4 ακαδημιών (Όμιλος κολύμβησης Νάουσας, Ακαδημία δημοτικού κολυμβητηρίου Έδεσσας, Αqua physio Γιαννιτσών, Πήγασος Ημαθίας).

Από την ομάδα του Πήγασου,  συμμετείχαν για πρώτη φορά σε φιλική ημερίδα και παράλληλα  γιορτή κολύμβησης, είκοσι ένα «δελφινάκια» (γεν. 2013 – 2016). Οι εκκολαπτόμενοι κολυμβητές χάρηκαν με την καρδιά τους τη συμμετοχή τους και άφησαν πολύ θετικές εντυπώσεις με την προσπάθειά τους.

Μετά το πέρας της ημερίδας τα παιδιά βραβεύτηκαν για τη συμμετοχή τους με δίπλωμα και μετάλλιο τα οποία απένειμε ο δήμαρχος της πόλης της  Έδεσσας κ. Γιάννου Δ.

Ο προπονητής του Πήγασου κ. Στέλιος Αμπατζίδης δήλωσε ότι έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος με την πρώτη εικόνα που έδειξαν τα «δελφινάκια» της ακαδημίας και ότι ευελπιστεί για τη συμμετοχή και σε επόμενες ημερίδες που ως κύριο σκοπό έχουν τη διασκέδαση των παιδιών αλλά και τη διάδοση του αθλήματος.