Κατηγορία: ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Σε φιλική ημερίδα ακαδημιών τα «δελφινάκια» του Πήγασου

Την Κυριακή 19 Ιουνίου 2022 οι μικροί κολυμβητές της ακαδημίας του Πήγασου Ημαθίας συμμετείχαν σε φιλική ημερίδα που έγινε στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού κολυμβητηρίου Έδεσσας με τη συμμετοχή 4 ακαδημιών (Όμιλος κολύμβησης Νάουσας, Ακαδημία δημοτικού κολυμβητηρίου Έδεσσας, Αqua physio Γιαννιτσών, Πήγασος Ημαθίας).

Κατηγορία: ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

«Έκλεψαν» τις εντυπώσεις οι μικροί κολυμβητές του ΠΗΓΑΣΟΥ στην Πτολεμαΐδα.

    Με τον ερχομό της Άνοιξης είναι η καλύτερη ευκαιρία για εκδρομή. Το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018 οι μικροί κολυμβητές του Πήγασου είχαν την ευκαιρία – με την συνοδεία των προπονητών και των γονιών τους – να επισκεφτούν την πόλη της Πτολεμαΐδας και να συμμετάσχουν στην φιλική ημερίδα ακαδημιών κολύμβησης που διοργάνωσαν τα Δελφίνια Πτολεμαΐδας.

Κατηγορία: ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Ο Πήγασος στην Χριστουγεννιάτικη ημερίδα ακαδημιών στην Πτολεμαΐδα

  Την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015  τα παιδιά της ακαδημίας του Πήγασου Ημαθίας, είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στην ημερίδα κολύμβησης, που διοργάνωσαν τα Δελφίνια Πτολεμαΐδας για τα Χριστούγεννα.

Κατηγορία: ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Πολύ παιχνίδι και πολλά χαμόγελα στην 1η Μακεδονική Ημερίδα κολύμβησης στην Αλεξάνδρεια

Την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό κολυμβητήριο Αλεξάνδρειας η 1η Μακεδονική ημερίδα κολύμβησης, με διοργανωτή των Α.Σ. Μακεδόνες Αλεξάνδρειας. Στην ημερίδα συμμετείχαν 15 αθλητές του Πήγασου Ημαθίας. Οι μικροί αθλητές αφού αγωνίστηκαν στα στυλ κολύμβησης που έχουν μάθει, έπαιξαν με τους φίλους και συναθλητές τους.

Κατηγορία: ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Η Ακαδημία του Πήγασου σε Φιλική Ημερίδα στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας

Την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε φιλική ημερίδα ακαδημιών στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας με διοργανώτρια την ομάδα Naousa Swim Club.

Ο Πήγασος συμμετείχε με 16 αθλητές και αθλήτριες.

Κατηγορία: ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Στη Γιορτή του Κολυμβητή τα μικρά δελφίνια του Πήγασου

  Έχει γίνει πλέον θεσμός, με το κλείσιμο των σχολείων, να πραγματοποιείται στην Θεσσαλονίκη η Γιορτή του Κολυμβητή.

Κατηγορία: ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Μια ωραία κολυμβητική γιορτή στο δημοτικό κολυμβητήριο Νάουσας

Την Κυριακή 8 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας το 1ο NSC SwimFestival, με την συμμετοχή των συλλόγων N.S.C., Δελφίνια Πτολεμαΐδας, StarsAcademy και Πήγασος Ημαθίας.

Κατηγορία: ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Πρώτη αξιολόγηση για τις νέες ακαδημίες του Πήγασου

Μετά από προετοιμασία λίγων εβδομάδων - στα πλαίσια του ISLAND SUMMER CAMP- που διοργανώνει ο Πήγασος Ημαθίας, ήρθε η ώρα για τους μικρούς νέους κολυμβητές να συμμετάσχουν στους πρώτους αγώνες αξιολόγησης.
Την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015, οι Μακεδόνες Αλεξάνδρειας διοργάνωσαν στο Δημοτικό κολυμβητήριο Αλεξάνδρειας αγώνες αξιολόγησης. Ήταν λοιπόν η πρώτη ευκαιρία για τους 21 μικρούς κολυμβητές του Πήγασου να εφαρμόσουν στην πράξη τα πρώτα πράγματα που έχουν διδαχτεί από τον προπονητή τους Θανάση Φιλιμέγκα.