Κατηγορία: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Πολύ καλή παρουσία για την αγωνιστική του Πήγασου στους χειμερινούς αγώνες

Στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης διεξήχθησαν από 7 – 9 Φεβρουαρίου 2020 οι χειμερινοί αγώνες αγωνιστικών κατηγοριών Βορείου Ελλάδος (Παμπαίδων – Παγκορασίδων Α-Β, Παίδων – Κορασίδων, Εφήβων - Νεανίδων).

Ο Πήγασος συμμετείχε με πέντε αθλητές οι οποίοι απέδειξαν για ακόμη μία φορά ότι βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο και άφησαν με την παρουσία τους πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια της σεζόν.

Κατηγορία: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Ο Πήγασος στην Χειμερινή ημερίδα ορίων

Στο πρώτο τεστ για τη νέα χρονιά, οι αθλητές του Πήγασου συμμετείχαν σε ημερίδα ορίων και  απέδειξαν το υψηλό επίπεδο ετοιμότητάς τους, πετυχαίνοντας πολλά ατομικά ρεκόρ και όρια συμμετοχής στους επερχόμενους Χειμερινούς Αγώνες. Η ημερίδα διεξήχθη στις 12 και 13 Ιανουαρίου 2019 στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης και ο Πήγασος Ημαθίας συμμετείχε με 5 αθλητές και αθλήτριες.

Κατηγορία: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Θετικός ο απολογισμός από την συμμετοχή του Πήγασου στην ημερίδα ορίων

Η ημερίδα ορίων αγωνιστικών κατηγοριών κολύμβησης ήταν μια ακόμη πολύ θετική εμπειρία για τους αθλητές και τις αθλήτριες του Πήγασου. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στις 13 και 14 Ιανουαρίου 2018 στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης.

Κατηγορία: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Σημαντικές διακρίσεις στους Χειμερινούς Αγώνες για τον Πήγασο

Το τριήμερο 17-19 Φεβρουαρίου η κολυμβητική «καρδιά» της Βόρειας Ελλάδας, χτυπούσε στην Καβάλα. Στο Δημοτικό κολυμβητήριο της πόλης πραγματοποιήθηκαν οι Χειμερινοί Αγώνες κολύμβησης Βορείου Ελλάδος αγωνιστικών κατηγοριών, με την συμμετοχή 680 αθλητών.

Κατηγορία: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

7 χρυσά μετάλλια σε 7 αγωνίσματα ο Πασίδης Χαράλαμπος του Πήγασου Ημαθίας

Στις 15 - 17 Φεβρουαρίου 2019 διεξήχθησαν οι Χειμερινοί Αγώνες Αγωνιστικών Κατηγοριών στα κολυμβητήρια Ο.Α.Κ.Α, Πειραιά και Νίκαιας. Στους παραπάνω αγώνες συμμετείχε ο αθλητής του Πήγασου Ημαθίας Πασίδης Χαράλαμπος ο οποίος πήρε μέρος σε  επτά αγωνίσματα (τρία ατομικά και τέσσερα ομαδικά) και πέτυχε το απόλυτο κατακτώντας και τα επτά χρυσά μετάλλια.

Κατηγορία: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Πολύ καλή αρχή για την Αγωνιστική ομάδα κολύμβησης του Πήγασου

   Η έναρξη της νέας κολυμβητικής σεζόν για την αγωνιστική ομάδα κολύμβησης του Πήγασου έγινε με 2 διοργανώσεις. Την ημερίδα Grand Prix σε 25αρα πισίνα (που πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης) και τα 26α Αλεξάνδρεια (που πραγματοποιήθηκαν στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης).

Κατηγορία: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Η αγωνιστική ομάδα του Πήγασου στα 25α Αλεξάνδρεια

  Μία από τις σημαντικότερες διεθνείς διοργανώσεις πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 1-3 Δεκεμβρίου 2017 στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης. Στους αγώνες έλαβαν μέρος περισσότεροι από 900 αθλητές από την Ελλάδα, την Κύπρο, την Τουρκία, την Βουλγαρία, το Κόσοβο, την Αλβανία και την Ρουμανία.

Κατηγορία: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Οι κολυμβητές του Πήγασου Ημαθίας στους Χειμερινούς Αγώνες Β. Ελλάδος

  Στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης το τριήμερο 19, 20 και 21 Φεβρουαρίου 2016, στους Χειμερινούς αγώνες κατηγοριών Β. Ελλάδος, συμμετείχαν 667 κολυμβητές από 57 σωματεία. Οι αθλητές αυτοί είναι όσοι κατάφεραν να επιτύχουν τα όρια συμμετοχής για αυτούς τους αγώνες. Αν και οι συγκεκριμένοι αγώνες δεν έχουν ούτε την έννοια, αλλά ούτε και την διαδικασία τέλεσης μιας τελικής φάσης πρωταθλήματος, κάνεις δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως είναι ένα πάρα πολύ καλό τεστ για την ετοιμότητα των αθλητών και δίνει την δυνατότητα στους προπονητές να προσαρμόσουν κατάλληλα την προετοιμασία των αθλητών τους, με στόχο την τελική φάση του πρωταθλήματος που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο.