Κατηγορία: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Θετικός ο απολογισμός από την συμμετοχή του Πήγασου στην ημερίδα ορίων

Η ημερίδα ορίων αγωνιστικών κατηγοριών κολύμβησης ήταν μια ακόμη πολύ θετική εμπειρία για τους αθλητές και τις αθλήτριες του Πήγασου. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στις 13 και 14 Ιανουαρίου 2018 στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης.

Κατηγορία: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Σημαντικές διακρίσεις στους Χειμερινούς Αγώνες για τον Πήγασο

Το τριήμερο 17-19 Φεβρουαρίου η κολυμβητική «καρδιά» της Βόρειας Ελλάδας, χτυπούσε στην Καβάλα. Στο Δημοτικό κολυμβητήριο της πόλης πραγματοποιήθηκαν οι Χειμερινοί Αγώνες κολύμβησης Βορείου Ελλάδος αγωνιστικών κατηγοριών, με την συμμετοχή 680 αθλητών.

Κατηγορία: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Ακόμη μια πολύ καλή εμφάνιση για τον Πήγασο Ημαθίας

    Στις 28 και 29 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης η ημερίδα ορίων αγωνιστικών κατηγοριών κολύμβησης. Ήταν η δεύτερη διοργάνωση της σεζόν και οι προπονητές είχαν την δυνατότητα να δοκιμάσουν τους αθλητές τους σε 1 ως 6 αγωνίσματα. Βασικοί στόχοι αυτών των αγώνων είναι η επίτευξη ορίων συμμετοχής στους Χειμερινούς αγώνες Βορείου Ελλάδος και στην τελική φάση τους Πανελληνίου Πρωταθλήματος, όπως και η βελτίωση της τεχνικής των αθλητών που θα τους οδηγήσει σε μελλοντικές σημαντικές διακρίσεις.

Κατηγορία: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Περήφανοι όλοι για αυτά τα παιδιά!

Το τριήμερο 10-12 Ιουλίου 2015 στην Πάτρα, ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της αγωνιστικής ομάδας κολύμβησης του Πήγασου Ημαθίας. 6 αθλητές σε 17 αγωνίσματα με 2 τελικούς και 1 μετάλλιο. Με μεγάλη προσπάθεια και επιμονή, κόντρα στις αντιξοότητες και τα προβλήματα που βρήκαν μπροστά τους στο ξεκίνημα, κατάφεραν να προετοιμαστούν σωστά από τον προπονητή τους Στέλιο Αμπατζίδη, ο οποίος με την εμπειρία του και το παιδαγωγικό του έργο, αποτέλεσε την εγγύηση αυτού του εγχειρήματος.

Κατηγορία: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Η αγωνιστική ομάδα του Πήγασου στα 25α Αλεξάνδρεια

  Μία από τις σημαντικότερες διεθνείς διοργανώσεις πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 1-3 Δεκεμβρίου 2017 στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης. Στους αγώνες έλαβαν μέρος περισσότεροι από 900 αθλητές από την Ελλάδα, την Κύπρο, την Τουρκία, την Βουλγαρία, το Κόσοβο, την Αλβανία και την Ρουμανία.

Κατηγορία: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Οι κολυμβητές του Πήγασου Ημαθίας στους Χειμερινούς Αγώνες Β. Ελλάδος

  Στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης το τριήμερο 19, 20 και 21 Φεβρουαρίου 2016, στους Χειμερινούς αγώνες κατηγοριών Β. Ελλάδος, συμμετείχαν 667 κολυμβητές από 57 σωματεία. Οι αθλητές αυτοί είναι όσοι κατάφεραν να επιτύχουν τα όρια συμμετοχής για αυτούς τους αγώνες. Αν και οι συγκεκριμένοι αγώνες δεν έχουν ούτε την έννοια, αλλά ούτε και την διαδικασία τέλεσης μιας τελικής φάσης πρωταθλήματος, κάνεις δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως είναι ένα πάρα πολύ καλό τεστ για την ετοιμότητα των αθλητών και δίνει την δυνατότητα στους προπονητές να προσαρμόσουν κατάλληλα την προετοιμασία των αθλητών τους, με στόχο την τελική φάση του πρωταθλήματος που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο.

Κατηγορία: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Καλή αρχή για τον Πήγασο Ημαθίας

  Την πρώτη ημέρα (1-11) της νέας κολυμβητικής σεζόν, πραγματοποιήθηκε στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης, η έκτακτη ημερίδα ορίων. Αν και βρισκόμαστε στα πρώτα στάδια της προετοιμασίας, ήταν μια καλή ευκαιρία για να διαπιστώσουν οι προπονητές την αγωνιστική κατάσταση των αθλητών τους.

Κατηγορία: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Μεγάλη προσπάθεια και θετικά αποτελέσματα από την αγωνιστική ομάδα του Πήγασου Ημαθίας

Στις 23 με 25 Μαΐου 2015, πραγματοποιήθηκαν στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης, οι διεθνείς αγώνες αγωνιστικής κολύμβησης “Μακεδονικοί Αγώνες”. Ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για την επίτευξη νέων ορίων συμμετοχής στην τελική διοργάνωση του Πανελληνίου πρωταθλήματος, αλλά και για την βελτίωση ήδη υπαρκτών σημαντικών επιδόσεων.