Κατηγορία: ΑΓΩΝΕΣ

Το παρών έδωσε ο Πήγασος Ημαθίας στους 12ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του έτους, στις 7 και 8 Ιανουαρίου 2023, πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας οι 12οι Πτολεμαϊκοί αγώνες κολύμβησης, αγωνιστικών και προγωνιστικών κατηγοριών.

Τους αγώνες, στους οποίους συμμετείχαν 30 σύλλογοι με πάνω από 500 αθλητές και αθλήτριες, παρακολούθησε και ο Πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (Κ.Ο.Ε.) κ. Γιαννόπουλος Κ.

Κατηγορία: ΑΓΩΝΕΣ

Εξαιρετική εμφάνιση του Πήγασου στους 9ους Πτολεμαϊκούς Αγώνες κολύμβησης.

   Οι 9οι Πτολεμαϊκοί Αγώνες κολύμβησης πραγματοποιήθηκαν στις 20 και 21 Ιανουαρίου 2018, στο Δημοτικό κολυμβητήριο Πτολεμαϊδας, με την συμμετοχή 320 αθλητών από 16 ομάδες.

Κατηγορία: ΑΓΩΝΕΣ

Έκτακτη ημερίδα ορίων στη Νάουσα

   Έκτακτη Ημερίδα Ορίων Χειμερινού Κύκλου Αγώνων συνδιοργανώνουν ο ΑΤΛΑΝΤΑΣ & ΟΞΥΓΟΝΟ. Η ημερίδα θα γίνει υπο την αιγίδα και με την βοήθεια της Περιφεριακής Επιτροπής Κολύμβησης Κεντροδυτικής Μακεδονίας, το Σαββατοκύριακο 21 & 22 Ιανουαρίου 2017, στη Νάουσα.

Κατηγορία: ΑΓΩΝΕΣ

«Έκλεψε» τις εντυπώσεις ο Πήγασος Ημαθίας στο Βόλο

Το Σάββατο 2 Απριλίου στην Ημερίδα κολύμβησης για όρια αγωνιστικής και προαγωνιστικά συμμετείχαν 19 αθλητές και αθλήτριες του Πήγασου Ημαθίας. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό κολυμβητήριο Νέας Ιωνίας Βόλου.

Κατηγορία: ΑΓΩΝΕΣ

Δύσκολη η αρχή αλλά με θετικά αποτελέσματα για την αγωνιστική ομάδα του Πήγασου

Το Σαββατοκύριακο 24-25 Απριλίου 2021 πραγματοποιήθηκε ημερίδα ορίων στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης.

Η αγωνιστική ομάδα του Πήγασου γεμάτη όρεξη και δίψα για διακρίσεις αλλά και αρκετό άγχος λόγω της πολύμηνης απραξίας, έδωσε το παρόν με έξι αθλητές/αθλήτριες.

Κατηγορία: ΑΓΩΝΕΣ

Χρυσή Πανελληνιονίκης η Φανή-Στυλιανή Αντωνιάδου στους Σχολικούς Αγώνες.

Το Διοικητικό συμβούλιο και τα μέλη του Πήγασου Ημαθίας συγχαίρουν την αθλήτρια του Συλλόγου, Αντωνιάδου Φανή Στυλιανή για την διάκρισή της στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες.

Κατηγορία: ΑΓΩΝΕΣ

Ξεκίνημα της νέας κολυμβητικής σεζόν για τον Πήγασο, στην Λάρισα

 Η 3η κολυμβητική χρονιά για τους αθλητές και της αθλήτριες του Πήγασου, ξεκίνησε από την Λάρισα την Κυριακή 20 Νοεμβρίου. Η ημερίδα ορίων και προαγωνιστικών που πραγματοποιήθηκε στο κολυμβητήριο της Θεσσαλικής πόλης ήταν μια καλή ευκαιρία για ένα πρώτο τεστ.

Κατηγορία: ΑΓΩΝΕΣ

Ο Πήγασος ανέβασε ψηλά την κολύμβηση της Ημαθίας

Το τελευταίο τριήμερο του Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκαν οι Χειμερινοί Αγώνες κολύμβησης της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης. Οι αγώνες αυτοί ήταν η τελική διοργάνωση για την χειμερινοί περίοδο, με αποτέλεσμα να συμμετάσχουν 1063 κολυμβητές 9-12 ετών, από όλους τους συλλόγους της ΚΔ Μακεδονίας.